Vilkår

Pris

Prisen er individuel på baggrund af de arbejdsopgaver kunden ønsker, men det kan være svært at vurdere tiden. Vi giver derfor aldrig en fast pris på en opgave, men vi kommer med et realistisk bud, som nærmest altid overholdes.


Vi bruger de rengøringsmidler og rengøringsartikler, som kunden selv har i huset, og som passer til de enkelte materialer. Jo bedre remedier vi har til rådighed, jo bedre rengøring kan vi tilbyde. Vi sender gerne en liste, hvis det ønskes.


Flexibilitet

Hvis man har brug for at ændre en rengøring, så kontakt os endelig, da vi i mange tilfælde sagtens kan finde en løsning. Det gælder både ved sygdom eller andre aftaler som forhindrer rengøringen.


Afbudspolitik

I tilfælde af afbud, bedes der givet besked senest en uge før. Hvis der er ferier, hvor der ønskes aflysning, så giv gerne besked måneden før på grund af planlægning. Hvis aflysning af rengøring kommer mindre end en uge før, vil det koste et gebyr på 200 kr., og såfremt vi får besked senere end et døgn før, vil det koste det aftalte beløb for rengøringen.


Der er 14. dages opsigelse på aftalen fra begge parter, og afbud kan selvfølgelig ikke foretages i opsigelsesperioden.